Brug af direkte linje til Politiet

Ifm. udkald til trafikeftersøgning i går aftes, kontaktede jeg Syd og Sønderjyllands Politi som sædvanlig på det til os udleverede direkte nr.

Jeg fik oplyst af den vagthavende, at de frabad sig, at vi brugte den direkte linje men skulle bruge 114 da vagtcentralen skulle tage sig af alarmopkald.

Opleves dette også i andre områder?

 

Bjarne Christiansen

Oksbøl

 

Navn:
Bjarne Christiansen

Kommentarer

Det har jeg aldrig haft problemer med ved syd østjyllands politi, de er altid yderst hjælpsomme.

Har aldrig oplevet det som et problem, hverken hos Øst, Midt eller Nord.

Jeg er i kreds 1 og flere af os bruger det direkte nr. som vi har fået udleveret (hvor husker jeg ikke) men hvis de ikke vil have at vi bruger det må det da være ens for alle, men det kan vel undersøges så vi får ens retningslinier.

Jeg har aldrig haft problemet hverken med Øst, Midt eller Nord.

Sådan et svar har jeg aldrig oplevet. Altid venlige betjente :) 

har også prøvet det et par gange. Men der er forskel på de vagthavende, nogen Tar oplysningerne. Er selv begyndt at ringe til 114

Har aldrig oplevet at Politiet ikke modtager mit opkald. Har det bedste forhold til Politiet og ringer altid direkte nr. Men derimod kunne det godt tage lidt tid at komme igennem til 114.

Det har jeg ligeledes aldrig oplevet hos Øst-, Sydøst- og Vest-jylland. Altid en venlig dialog. Derimod fik jeg engang fat i det direkte nummer til Vest, som der anvendes internt i politiet. Det synes de ikke, var en helt god idé, at jeg anvendte. Helt forståeligt :-)

Tilføj kommentar