Hundeførerdragt

20-01-2006

Schweissudvalget arbejder på at få fremstillet en ny hundeførerdragt.

De tilkendegivelser der er kommet på debatsiden viser at holdningen er fifty-fifty, blandt de hundeførere der har givet deres mening til kende, omkring hvorvidt en kedeldragt ellen en to delt dragt er at foretrække.

Nogle jyske hundeførere har lavet et rigtigt stort stykke arbejde med at få udarbejdet en meget funktionel og robust kedeldragts løsning i samarbejde med Deerhunter. Dragten har været i brug henover efterårssæsonen, og der er foretaget nogle mindre små justeringer. Udvalget håber i forbindelse med stormødet den 4. februar, at kunne præsentere det bud på en kedeldragtsløsning.
 
meier_dragten_ver_3.jpg

Sekretariatet har ligeledes i efterårssæsonen testet andre materialer i relation med henblik på at lave en opgradering af den to-delt hundeførerdragt. Det at hundeførerdragten, hvad enten vi taler to-delt eller kedeldragt, skal udfærdiges i et solidt rivfast og vandafvisende materiale er et krav til den kommende hundeførerdragt.
 
to_delt_dragt.jpg

Udvalget ønsker ved hjælp af spørgeskema i forbindelse med stormødet at få et bedre overblik over hvilken dragtløsning hundeførerne ønsker. Den endelige beslutning omkring hundeførerdragt træffes på Schweissudvalgsmødet den 22. februar.

-MF-