Information fra hundeførerrepræsentanten

19-10-2010

Kære Schweisshundeførere

Da jeg er blevet bekendt med, at nogle hundeførere har et ønske om at høre mere nyt fra mig, vil jeg her pointere, at jeg ikke har intentioner om at ringe rundt for at informere om, hvad der sker i schweissudvalget, da dette vil tage for meget af min tid. Men I skal altid være velkomne til at kontakte mig, hvis I skulle have spørgsmål. Jeg er som udgangspunkt at træffe hele dagen.

Jeg har dog besluttet, at jeg i forlængelse af oktoberbrevet vil informere Jer om, hvad jeg er optaget af i forbindelse med min plads i schweissudvalget.

 

Info:

Jeg har siden sidste år beskæftiget mig en hel del med, hvordan vi i registret kan få et bedre samarbejde hundeførerne i mellem, da jeg erfarer, at der er enkelte steder i landet, hvor samarbejdet ikke fungerer optimalt. Et godt samarbejde er vigtigt, da det opfattes positivt af vores rekvirenter. Generelt er der dog et godt samarbejde landet over hundeførerne imellem.

Jeg skal sammen med andre udvalgsmedlemmer sætte et arbejdsudvalg i gang, der skal kvalitetssikre effektiv sagsbehandling til støtte/rådgivning for schweissudvalget.

Registrets tøjlager bliver mindre og mindre, og det tøj vi bruger slides, så der skal findes en løsning. Også i det arbejde vil jeg deltage for at finde økonomi til noget stærkt behageligt tøj, der matcher eftersøgningsarbejdet.

Taksten på kørepenge skal jeg ikke bruge krudt på, da der fremover honoreres efter statens højeste takst.

Ellers arbejder jeg generelt på at sikre, at vi hundeførere har nogle ordentlige arbejdsbetingelser. Jeg har blandt andet fokus på behovet for nye hundeførere i de enkelte regioner, og jeg lytter meget til koordinatorens fremlæggelse, da det er Jeres talerør.

Flere af Jer har sendt diverse forslag og spørgsmål, som jeg har viderebragt til udvalget. Jeg vil i den forbindelse opfordre Jer til, at have tålmodighed med svar/behandling, da sagsbehandling i almindelighed tager tid.

Derudover har jeg det sidste år arbejdet med: handlingsplan, prøveregler, løsning på trafikeftersøgninger, behandling af klagesager osv.

Knæk og bræk i efteråret

Lars Knudsen
23 43 50 68
e-mail larsknudsen@privatmail.dk