Lokalmøde i det tidligere Viborg Amt.

09-04-2008

Halvdelen af de legitimerede hundeførere var mødt op til skydning på Vesthimmerlands Skydecenter med efterfølgende sporarbejde i en af Hedeselskabets plantager.

Efter morgenkaffen og diverse røverhistorier blev koordinatorens afrapportering og genvalg overstået, og vi gik på skydebanen. To af deltagerne fik indskudt deres jagtrifler, hvorefter alle skød til faste bukkeskiver med eftersøgningsriflerne. Uha da da hvilken spredning!
Derefter gik vi på hjortebanen, og skød til den bevægelige hjort, som også blev påmonteret en frislinge-silhuet, og en lerdue(!). Ved held (eller måske var det dygtighed?) lykkedes det tre af deltagerne at få ram på duen i flugten.
skydning(1).jpg

Efter frokost kørte vi til C. E. Flensborgs Plantage, hvor der dagen før var udlagt et spor som til egenthedsprøven. En af hundeførerne skal om kort tid op til egnethedsprøve, og skulle derfor udrede sporet, inklusiv hetz, med alle kloge" kollegaer på slæb. Flot arbejde!


Næste års møde blev fastlagt til samme sted den 4. april 2009. Selvfølgelig afhængigt af den kommende struktur for koordinatorerne.

-Finn Møller-"