Nyt fra hundeførerrepræsentanten sommeren 2011

13-07-2011

Kære schweisshundeførere

Hvad er der sket siden stormødet 2011?:
Som det blev meldt ud på stormødet, ville der ske en ændring i schweissudvalgets arbejde, hvor udvalget mere skulle arbejde med udvikling samt vejlede Naturstyrelsen generelt. Dette er også kommet godt i gang. Trafikgruppen har holdt en del møder med interessante samarbejdspartnere. Jeg har ikke selv deltaget i disse møder, idet jeg ikke er en del af gruppen, og jeg er derfor ikke i stand til at redegøre herom i enkeltheder.

Derimod er jeg en del af tøjgruppen, og vi har sendt rigtig mange ansøgninger ud til fonde. Vi har i skrivende stund fået den første positive tilbagemelding. Vi mangler dog stadig svar fra nogle fonde, så vi kan kun håbe, at nogle af dem vil bakke op om den gode sag. Vi er blevet kontaktet af en lokal jagtforretning på Fyn, som viser interesse for at hjælpe med at finde frem til en fornuftig hundeførerdragt, og flere af jer har sendt gode forslag til hundeførerdragter. Når vi har samlet de sidste par hundredtusinde kroner sammen, som ikke ser helt umuligt ud, kan vi komme videre med dette projekt. Målet var, at vi kunne få nye hundeførerdragter medio oktober 2011, men det vil nok være umuligt at få syet og leveret 200 dragter til oktober, så det mål må nok nedprioriteres.

Arbejdet som Resurseperson:
Jeg er resourceperson for Schweiss-sekretariatet, og der er indimellem sager, hvor jeg giver mine anbefalinger om, hvad en sag eventuelt skal ende ud med. Der er i den forbindelse tale om lukkede sager, og jeg kan derfor ikke oplyse noget i enkeltheder.

Arbejdet i efteråret:
Efter sommerferien startes en ny arbejdsgruppe i schweissudvalget. Gruppen skal arbejde med faglighed, synlighed og kvalitetsudvikling, og dette arbejde bliver interessant at deltage i.

I er altid velkomne til at kontakte mig, hvis I skulle have spørgsmål. Jeg er som udgangspunkt at træffe hele dagen.

God sommer til alle herfra
Lars Knudsen