Parathed - også i spidsbelastningsperioder

11-12-2007

Selvom dækningen af schweisshundeførere over det meste af landet er ganske god, så kan der i spidsbelastningsperioder føles meget vanskeligt at finde en legitimeret schweisshundefører til at hjælpe, specielt fordi man som uheldig jæger ikke har alverdens overskud i en sådan situation.
Som jæger skal man huske på, at schweisshundeførere også er jægere med familier og job. Derfor kan schweisshundeføreren være forhindret i at hjælpe, når eftersøgningsbehovet er opstået.

Vi skal her fra Schweiss-sekretariatet gerne komme med et par råd til jægerne:

  • Medbring altid nummeret til de nærmeste schweisshundeførere med på jagten.
  • Hvis telefonen ikke bliver taget, så læg en besked.
  • Ring videre til den næste.
  • Har du ikke nummeret ved hånden, så bed schweisshundeføreren, der er forhindret om nummeret til en kollega, eller brug din mobiltelefon til at finde en anden på: http://schweiss.dk/m

Til schweisshundeførerne skal sekretariatet samtidigt henstille til, at service overfor rekvirenterne starter i telefonen. Såfremt du selv er forhindret, så henvis med navn og nummer til en anden kollega i nærheden, eller bed om navn og telefonnummer til rekvirenten. Så kan du gøre dig ulejligheden med at finde en kollega, der kan hjælpe med eftersøgningen. Derfor er det også en god ide, hvis man er forhindret over længere tid - eks. på grund af jagtrejse el.lign. at orientere sine kolleger, så de ikke henviser rekvirenter forgæves.

Fortsat knæk og bræk.

-MF-