Referat fra lokalmøde - område 2

26-04-2010

Formiddagen gik med indskydning og skydning til løbende mål.
Efter frokost blev lokalmødet afholdt. Her var 12 af områdets 20 hundeførere mødt frem.
Følgende emner blev diskuteret:
Status for eftersøgning i den forløbne sæson: generelt er aktivitetsniveauet højt, og der er udvist stor fleksibilitet og samarbejde. Dette kan bl.a. ses af, at det er lykkedes at efterkomme rekvisitionerne, selv om der har været - op til - tre hundeførere skadet i en del af perioden.

Strategiplan: Udkastet til strategiplanen blev gennemgået, og der var stor tilslutning til planen. Alle glæder sig til at følge det videre forløb med færdiggørelse og udmøntning.

Rekrutteringsmøde: Jan Nedza orienterede om rekrutteringsmødet, der er afholdt på Rold Storkro. Her var mødt knapt 50 interesserede frem.

Egnethedsprøve: Evalueringen af egnethedsprøven blev diskuteret. Herunder specielt med fokus på ændringerne samt tilbagemeldingerne om, hvor det går galt, for de som ikke består.

Behov for nye hundeførere i delområderne. Der er et generelt fokus på, at vi fremadrettet har et aldersbetinget" behov - for nye hundeførere - i hele området. Derudover kunne vi godt bruge en ekstra hundefører på Djursland.

Mødestruktur: Det blev aftalt, at der afholdes to årlige møder. Et temamøde i september, og lokalmødet afholdes i april.
Møderne tilstræbes afholdt på hverdagsaftener.
Næste lokalmøde afholdes på skydecentret i Ulbjerg, en torsdag i april 2011. Mødet kombineres med afvikling af skydning til faste og løbende mål. Vagn Jensen laver aftalerne, hvorefter datoen meldes ud.

Valg af koordinator og suppleant: Jan Nedza blev valgt som koordinator, Jens Lindstrøm blev valgt som suppleant.

Eventuelt: Her blev bl.a. diskuteret træning i statsskovene samt procedurer for ansøgning.

Jan takkede for valget, og mødet blev afsluttet med, at de tilstedeværende gav en stor tak til Vagn for det arbejde, han havde lavet med afviklingen af arrangementet.

 

"