Prøver, kurser m.m.

Nyheder på SchweissNET, der omhandler prøver, kurser og øvrige arrangementer for Schweiss-registrets hundeførere.

Nyt: Hvordan bliver du schweisshundefører?

Schweiss-sekretariatet har opdateret beskrivelsen af, hvordan du kan blive schweisshundefører. Du kan se de nye sider her: Bliv schweisshundefører. Der er også et link i øverste bjælke på schweiss.dk.

På siderne kan du blandt andet læse om processen for optagelse, hvilke værdier, du som potentiel schweisshundefører skal kunne agere ud fra, og hvad der sker, hvis du kommer igennem nåleøjet og bliver optaget i Schweiss-registret.

Tal fra egnethedsprøverne foråret 2022

Kære hundeførere

Forårets egnethedsprøver er veloverståede, og det med en rigtig flot beståelsesprocent. Den nyhed vil vi gerne dele her.

Foråret 2022

I foråret 2022 var 20 hunde til egnethedsprøve. Heraf bestod 18 hunde remarbejdet fordelt på følgende præmieringer:

  • 1. præmie: 7 
  • 2. præmie: 3
  • 3. præmie: 8

Alle de 18 hunde, der bestod remarbejdet, bestod også hetzdelen af prøven, og dermed blev i alt 18 nye hunde optaget i Registret. Det er en beståelsesprocent på 90 %.

Tillykke til de nye ekvipager.

Ny hund i Registret inden efterårssæsonen?

Kære hundeførere

Fristen nærmer sig, hvis du har en ny hund på vej, som du ønsker at få optaget i Registret inden efterårssæsonen. For at kunne tilrettelægge efterårets egnethedsprøver så hensigtsmæssigt som muligt, er der ansøgningsfrist fredag den 1. juli 2022.

Alle ansøgninger skal sendes digitalt via SchweissNET, og du vil fremover kunne følge ansøgningen under "Min konto", hvor du også kan finde link til ansøgningsskemaet og til at genaktivere en tidligere ansøgning.

Hvordan skal jeg søge?

Praktisk info om Schweisskonference 2022

Kære hundeførere

Så er det snart tid til Schweisskonference 2022, som finder sted lørdag den 5. marts 2022 i Middelfart.

Er du tilmeldt konferencen, har du i dag modtaget en mail fra Sekretariatet med yderligere information om konferencen. 

Har du ikke modtaget en mail om konferencen i dag, og du mener, du har tilmeldt dig, vil vi bede dig henvende dig hurtigst muligt til Sekretariatet, så vi kan få dig med på listen.

-Marie Fangel Cleemann, Sekretariatet-

Ny hund i Registret inden bukkejagten?

Kære hundeførere

Fristen nærmer sig, hvis du har en ny hund på vej, som du ønsker at få optaget i Registret inden bukkejagten. For at kunne tilrettelægge forårets egnethedsprøver så hensigtsmæssigt som muligt, er der ansøgningsfrist tirsdag den 1. marts 2022.

Tilmelding til Schweisskonference 2022 - senest d. 24. januar

Kære hundeførere

Før jul sidste år fik I alle en mail med invitation, program og tilmeldingsblanket til Schweisskonferencen 2022. I materialet står, at tilmeldingsfristen er i dag. Vi har allerede fået mange tilmeldinger, og vi glæder os til at se jer til konferencen. 

Egnethedsprøver – ansøgningsfrist den 1. juli

 

Kære hundeførere

I august og september afholdes der igen egnethedsprøver. Fristen for at indsende ansøgninger til denne runde er den 1. juli.

Jernbanekursus

Næste jernbanekursus finder sted søndag den 25. april 2021 fra kl. 9 til ca. 15 på Skydebanevej 1b i Hjørring. Schweisshundefører Frederik Svendsen vil stå for undervisningen. Der vil være et begrænset antal pladser, som vil blive justeret i forhold til de aktuelle retningslinjer omkring forsamlinger. I tilmelder jer kurset ved at sende en mail til Schweiss-sekretariatet senest den 11. april. Tilmeldingen vil være efter først-til-mølle-princippet. 

Tal fra egnethedsprøverne 2019

Kære hundeførere

Sekretariatet er netop blevet gjort opmærksom på, at vi ikke har fået lagt tal for egnethedsprøverne 2019 på SchweissNET, så de kommer her.

Foråret 2019

I foråret 2019 var 26 hunde til egnethedsprøve. Heraf bestod 18 hunde remarbejdet fordelt på følgende præmieringer:

  • 1. præmie: 11 
  • 2. præmie: 4
  • 3. præmie: 3

Af de 18, der bestod remarbejdet, dumpede én hund hetzdelen af prøven, og i alt 17 hunde blev optaget i Registret. Det er en beståelsesprocent på 65%.

Ny hund i Registret inden efterårssæsonen?

Fristen nærmer sig, hvis du har en ny hund på vej, som du ønsker at få optaget i Registret inden efterårssæsonen. For at kunne tilrettelægge efterårets egnethedsprøver så hensigtsmæssigt som muligt, er der ansøgningsfrist onsdag den 1. juli 2020. 

Alle ansøgninger skal sendes digitalt via SchweissNET, og du vil fremover kunne følge ansøgningen under "Min konto", hvor du også kan finde link til at ansøgningsskemaet og genaktivere en tidligere ansøgning.

Sider

Abonnér på RSS - Prøver, kurser m.m.