Information fra Naturstyrelsen

Nyheder med informationer og klummer fra Sekretariatet

Ny kollega i Sekretariatet

Kære hundeførere

I denne uge har vi fået en ny kollega i Schweiss-sekretariatet, som det glæder os at introducere for jer. Hun hedder Lea Maria Nissen og er barselsvikar for Marie.

Lea og Cathrine vil dermed fremover deles om den daglige administration i Sekretariatet. Dorthes opgaver er uændrede, så det er stadig hos hende, I vil få god hjælp til tøj, pejl osv. 

Lea vil gerne introducere sig selv:

Hej til jer alle sammen, jeg hedder Lea og skal være tilknyttet her i mens Marie er på barsel. 

Barselsvikar i Sekretariatet

Kære hundeførere

På mandag er min sidste dag inden jeg går på barselsorlov, og dagen efter starter Lea Nissen i et barselsvikariat. Hun vil sammen med Dorthe, Ulrik og Cathrine varetage opgaverne i Sekretariatet. Lea præsenterer sig selv på SchweissNET i løbet af de kommende uger, og vi håber I vil tage rigtig godt i mod hende.

I kan som altid kontakte Sekretariatet på mail schweiss@nst.dk eller på telefon 93 59 70 80.

Formidling om schweissarbejdet

Kære alle hundeførere

Til orientering kan vi her fortælle lidt om de formidlingsaktiviteter, der er i gang om schweissarbejdet.

I aften, fredag 20. maj, kl. 21.15 (efter TV-avisen) kan I godt sidde klar ved tv-skærmene. ”Vores vejr” på DR1 sender et kort indslag med en schweisshundefører. Der vil blive lagt vægt på schweissarbejdet, vildtets adfærd ved skiftende årstid, vejrets påvirkning på vildtet og schweisshunden, samt hvordan man skal agere, hvis man påkører et dyr eller laver en anskydning. 2 minutters vigtig orientering.

Påskelukket i Sekretariatet

Kære hundeførere

Sekretariatet holder påskelukket d. 11.-18. april begge dage inklusiv. 

Vi ønsker alle en rigtig god påske!

De bedste hilsner Dorthe, Ulrik, Cathrine og Marie

Genopslag af nyhed ang. sikkerhedsforanstaltning på hjemmesiden

Sikkerheden på hjemmesiden er blevet højnet. For jer betyder det i praksis, at I har et begrænset antal forsøg til at indtaste adgangskoden, når I logger på SchweissNET. Hvis I taster forkert mere end 3 gange, sættes der automatisk forskellige sikkerhedsforanstaltninger i værk. Det betyder, at hvis I fortsætter med at indtaste en forkert kode, så vil jeres bruger blive blokeret på forskellige niveauer i systemet. Hvis I bliver helt blokeret, forsvinder I fra listen over hundeførere på den offentlige del af hjemmesiden og på SchweissNET.

Ny kollega i Sekretariatet

Kære hundeførere

I denne uge har vi fået en ny kollega i Schweiss-sekretariatet, som vi har glædet os til at introducere for jer. Hun hedder Cathrine Steffy Pater, og fremover vil hun overtage nogle af Maries opgaver, så Cathrine og Marie deles om den daglige administration i Sekretariatet. Dorthes opgaver er uændrede, så det er stadig hos hende, I vil få god hjælp til tøj, pejl osv. 

Kørselsgodtgørelse 2. halvår 2021

Kære Alle.

 

Årets 2. og sidste udbetaling af kørselsrefusion for trafikeftersøgninger skal nu eksekveres.

 

Udgangspunktet er, at alt skal være indberettet fra Schweiss-sekretariatet til Naturstyrelsens Regnskabskontor senest den 7. januar 2022. 

 

Sekretariatet skal bruge noget tid til at håndtere Jeres indberetninger, så materialet fra Jer skal vi have i så god tid som mulig, og aller

 

 senest mandag den 3. januar 2022 

 

Julehilsen

Kære Alle.

 

Her fra Schweiss-sekretariatet i det yderste Vestjylland vil vi sende Jer de bedste Jule- og Nytårshilsner, med tak for Jeres store og engagerede indsats i 2021. Vi glæder os voldsomt til at se Jer til schweiss-konferencen den 5. marts 2022 i Middelfart, og vi lægger selvfølgelig til grund, at alt Corona-bøvlet er vel overstået til den tid, så vi ikke atter skal til at aflyse. Husk derfor at melde Jer til, og benyt venligst det fremsendte tilmeldingsskema.

 

Schweiss konference 2022

Det er med stor glæde, at Schweiss – Sekretariatet endelig kan løfte sløret for, at der i 2022 kommer en konference for alle Schweiss-hundeførerne i Danmark.

 

Konferencen afholdes lørdag den 5. marts 2022 på Hotel Park i Middelfart. Hotellet ligger centralt placeret i byen lige ved togstationen, så de af jer der måtte komme med tog har 2 minutters gang til hotellet.

 

Resultat af hundeførerrepræsentantsvalg

Kære Hundeførere

Så er hundeførerrepræsentantsvalget afgjort. Den sikre vinder af valget er Henning Gebauer - tillykke med det.

Tak til de øvrige kandidater og særligt til Kim Lindgren for indsatsen som hundeførerrepræsentant i den forgangne periode.

Stemmefordelingen ser således ud:

- Henning Gebauer: 44%
- Kim Lindgren: 29%
- Henrik Volhøj Kristensen: 28% 

-Louise Jensen, Sekretariatet-

Sider

Abonnér på RSS - Information fra Naturstyrelsen