Nye indrapporteringsfelter

15-10-2007

Efter at den nye bekendtgørelse trådte i kraft forud for årets bukkejagt, er det bl.a. blevet muligt for schweisshundeførerne at medbringe en ubevæbnet hjælper på anden mands areal. For at få et overblik over i vid hvor udstrækning denne ret benyttes, er det nu blevet muligt at indrapportere brugen af ubevæbnet hjælper.

Ligeledes er schweisshundeførerne blevet rigtig gode til at søge hjælp og assistance fra andre kolleger. For at få et overblik over udbredelsen af dette samarbejde, er det nu også muligt at indrapportere om, der har været brugt hjælp fra en kollega. I en sådan situation er det fortsat vigtigt, at hundeførerne indbyrdes aftaler, hvem der indrapportere den enkelte eftersøgning! Således skal eftersøgningen kun indrapporteres én gang, selv om der har været flere om at løse opgaven.
Nye_indrapporteringsfelter.jpg
Analyser i forbindelse med Schweissrapporten 2006/07 viste, at 91% af alle de legitimeredes schweisshundeføreres eftersøgninger foregik i den region, hvor den pågældende hundefører er bosiddende. For at gøre datamængden mindre og derved lettere at håndtere har vi valgt i samme revidering af indrapporteringsformularen at fjerne muligheden for at angive i hvilken region eftersøgningen foregik.

-MF-