Schweiss-sekretariatets to nye medarbejdere er fundet

06-11-2015

Der har været stor interesse for de to stillinger, der har været slået op i forbindelse med flytningen  af Schweiss-sekretariatet. De to nye medarbejdere er nu fundet. 

 

Forstfuldmægtig Marie Fangel Cleemann og sekretær Susanne Nissen vil pr. 1. januar 2016 varetage den administrative del af schweiss-opgaven. De vil begge være placeret hos Naturstyrelsen Blåvandshuk med skovrider Ulrik Lorenzen som chef. Overdragelsen af opgaver fra Danmarks Jægerforbund vil ske løbende i november og december, så vi kan få en smidig overgang.  

 

Valget af de to nye medarbejdere er baseret på et ønske om en stærk administrativ varetagelse af sekretariatets opgaver, så schweisshundeførerne kan få de optimale rammer for det helt centrale, nemlig eftersøgningerne.   

 

Vi vil gøre, hvad vi kan for, at Schweiss-registrets medlemmer og brugere ikke mærker noget væsentligt til overdragelsen. Vi håber samtidig på forståelse for, at de to medarbejdere har mange nye opgaver at sætte sig ind i, og at nogle ting derfor i starten kan tage lidt længere tid end sædvanlig. 

 

Partnerskabsaftalen mellem Danmarks Jægerforbund og Naturstyrelsen vil blive lagt på schweiss.dk, så snart den er færdigskrevet.

 

Ulrik Lorenzen

skovrider