Vellykket efteruddannelse

24-04-2007

Den 21.-22. april blev der afviklet efteruddannelseskursus for legitimerede schweisshundeførere på Sorø Akademi. Igen i år var efteruddannelsen afviklet som et samarbejde mellem Schweisshundeforeningen og Schweiss-sekretariatet.

Kurset blev indledt med et oplæg fra Politihundefører Jan Fasting. Oplægget fokuserede på kvalitetssikring af politiets hunde fra indkøb til pensionering. Oplægget gav god inspiration til den videre kvalitetssikring af Schweiss-registret.

Politiets_kvalitetssikring.jpg

Et andet vigtigt emne var Pejl. Finn Møller fra Schweissudvalgets pejlarbejdsgruppe havde sammen med Jørgen Lang tilrettelagt en undervisning, som på god vis illustrerede fordele, ulemper og muligheder ved brug af radiopejl.

Pejlundervisning.jpg

Søndag præsenterede Ole Knudsen Schweissudvalgets arbejde omkring fremtidens schweissprøve. Der var blandt kursisterne god opbakning til de tanker og ideer, som Schweissudvalget arbejder udfra.

Testprve.jpg

Deltagerne gav udtryk for at have haft en god og udbytterig weekenden, hvor det sociale samvær med kollega fra hele landet bestem også var i højsæde.
Socialtsamvr.jpg
-MF-