Venligst respektere tilmeldingsfrister !

09-07-2004

Schweissudvalgets årlige 400m/20 timers prøver bliver afholdt hvert år de to første weekender i august. For at få alle disse prøver til at gå op i en højere endhed med hensyn til tilmeldinger, prøveledere, dommere, dommerelever og hjælpere, så er sidste tilmeldingsfrist sat til den 2. juli d.å.
Samtidig skal sekretariatet udarbejde alt materiale, herunder kataloger. Desuden skal der bestilles blod til alle prøverne.
Sådan har det altid været og det er altid tydeligt påført tilmeldingsblanketten hvornår fristen er. Det er derfor påfaldende at så mange alligevel vælger at se stort på dette, og derved udviser en manglende respekt, for det arbejde som alle disse mennesker frivilligt udøver med prøverne.
Der har i år været rigeligt plads på de fleste prøver, og det er derfor ikke et problem at komme på prøve - hvis man er ude i tid.
Vi har i år valgt at tage alle tilmeldte hunde med på prøverne - uanset tidspunkt for modtagelse af blanketten, hvilket har gjort at sekretariatet har måtte afbryde den planlagte ferielukning i uge 28. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at der for fremtiden vil blive set meget firkantet på de fremsatte tidsfrister.
 
-TB-