Udkast til nye rammepapirer

11-07-2013

Nedenstående er i dag udsendt til koordinatorerne:

 

Kære Koordinatorer

I forlængelse af de tidligere drøftelser på koordinatormøderne, på årets efteruddannelse i Oksbøl samt på forårets lokalmøder, har vi i Sekretariatet arbejdet på at tydeliggøre rammerne for det lokale arbejde i Schweiss-registret.

Vedhæftet finder I et udkast til ”rammer for schweisskoordinatorerne”, som skal være med til at definere den rolle I som koordinatorer har i Schweiss-registret.

I finder ligeledes et udkast til ”Lokale rammer for et godt fungerende Schweiss-Register”, som er blevet efterlyst af hundeførerne.

Begge udkast vil være på dagsordenen til koordinatormødet den 22. august, samt være til diskussion i tilrettede versioner på det kommende Stormøde. Jeg vil meget gerne have Jeres reaktioner på de to udkast. Hvorledes I lokalt vælger at involvere hundeførerne må I selv afgøre, da I bedst kender hertil.

Baggrunden for Koordinatorpapiret er et tydeligt behov for ajourføring og modernisering.

Papiret vedrørende det lokale samarbejde skal alene ses som hjælp og inspiration, hvor det lokalt måske har knebet med en fælles holdning til hvor vi skal hen, og hvordan den fælles tid bruges bedst mulig.

Som sagt skal det være sjovt og rart at være i Registret, og begge papirer er tænkt som en hjælp hertil.

Jeg vil samtidig gerne benytte lejligheden til at takke Jer for Jeres indsats i årets første halvår. Bukkejagten nærmer sig nu sin afslutning og jeg håber at I så finder tid til at nyde sommeren.

Med venlig hilsen

Ulrik Lorenzen